Het is nu ma mei 21, 2018 11:51 pm

Hoewel de beheerders en moderators van dit forum zullen trachten elk algemeen verwerpelijk materiaal zo snel mogelijk te verwijderen, is het niet mogelijk om elk bericht te lezen. Dit gegeven erkent u dat alle berichten die op dit forum worden geplaatst de visies en meningen van de auteurs geven, en niet die van de beheerders, moderators of webmaster (behalve berichten geplaatst door deze mensen) en dat deze niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor de inhoud ervan.

U gaat ermee akkoord geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel ge÷rienteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat u onmiddelijk en permanent wordt verbannen van deelname aan dit forum, en uw service provider kan ge´nformeerd worden. Het IP-adres van alle berichten wordt opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen opleggen. U gaat ermee akkoord dat de webmaster, beheerder en moderators van dit forum het recht hebben om onderwerpen te verwijderen, bewerken, verplaatsen of sluiten wanneer zij dit nodig vinden. Als gebruiker gaat u ermee akkoord dat de informatie die u bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder uw toestemming aan de webmaster, kunnen de beheerder en moderators niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hack-poging die ertoe leidt dat de gegevens vrijkomen.

Dit forumsysteem gebruikt cookies om informatie op te slaan op uw lokale computer. Deze cookies bevatten niets van de informatie die u hierna zal invullen; ze dienen enkel om uw gebruikerservaring te verbeteren. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt om uw registratiedetails en wachtwoord te bevestigen (en voor het sturen van nieuwe wachtwoorden mocht u uw huidige vergeten).

Door hieronder toe te stemmen gaat u ermee akkoord dat u gebonden bent aan deze voorwaarden.

U gaat ermee akkoord u voornaam te gedragen, geen nickname of verwijzingen naar drugs te hebben, en er niet opuitbent om ruzie te stoken.Verder gaat u er ook mee akkoord dat dit een prive site is, en niet gemaakt is om te kwetsen. Elk is verantwoordelijk voor zijn eigen post's!Nog de moderator, nog admin kan hiervoor verantwoordelijk gesteld worden.

 

U gaat ermee akkoord dat al wat op deze webstek bevind, Zich bevind in prive sfeer. En niet onder enige belgische of europese wetgeving valt.

 

 U gaat er mee akkoord dat er niets van op dit forum mag gebruikt worden, om vb op andere sites te posten, zonder vooraf toestemming van de webstek beheerders. u gaat ermee akkoord dat er geen screenshotsmogen gemaakt worden van dit forum.

 

Elke inbreuk op bovengestelde regels. Zal vervolgd worden! Hetzij met sancties op het forum, het zij in de rechtzaal ( laatste paragraaf regels).

 

Wij behouden ons het recht, zonder opgave van reden te bannen , ip-adres, email adres en woon adres openbaar te maken.

 

 Veel Plezier!

 

Het FWM team