Flanders White Movement
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Welkom

Ga naar beneden

Welkom Empty Welkom

Bericht  Admin wo nov 05, 2008 11:12 pm

origineel te vinden op FWM REACTIE

en Yellowman

Streek rond Maldegem-Brugge krijgt neonazi-makeover
In de streek rond Maldegem werden in de nacht van zaterdag op zondag 2 huizen helemaal met neonazistische graffiti beklad, één in de Bogaardestraat in Maldegem, en één op de knoksebaan in Knesselare. Ruiten werden ingegooid en en de gevels besmeurd met Keltische- en Hakenkruisen.

(Foto: op korte tijd werd dit huis aan de Bogaardestraat voor de tweede maal beklad met neonazistische graffiti, de eerste maal met rode verf, afgelopen week-end gebruikten ze blauwe verf. Bij het tweede bezoek werden ook de ruiten ingegooid)

Maldegem-Brugge wordt zo stilaan een kleurboek van neonazistische graffiti, op bruggen, elektriciteitscabines, bushokjes, ... overal kom je er dezelfde graffiti tegen. Daarbij wordt steeds dezelfde verf gebruikt, wat doet vermoeden dat het om dezelfde daders gaat.
In de streek zijn al langer problemen met neonazi's, de voorbije weken waren er in Brugge en Maldegem ook al kleine relletjes tussen neonazi's en allochtonen. De daders zouden banden hebben met het 'Flemisch White Movement' (FWM, zie ook de muur van het bekladde huis), één van de vele neonazistische groeperingen die in de streek (en op het internet) actief zijn. Het FMW heeft goede banden met het neonazistische 'Nieuw-Solidaristisch Alternatief' (N-SA) van ex-VB'er Eddy Hermy. Dit weekend organiseert zijn NSA een filmavond in het 'Vlaams huis Gezelle' in Roeselaere, waar de neonazi's van onder andere 28, N-SA, FWM en tal van andere neonazistische bewegingen en groeperingen aanwezig zullen zijn. Ben Van der Kooi, de Nederlandse neonazi en voormalig VB'er die 15 maanden in de cel zat na een veroordeling voor brandstichting op een Moskee, komt ook naar het N-SA 'filmavondje'. De buurt van 'Het Vlaams huis Gezelle' is bij deze gewaarschuwd en houdt best een oogje op hun gevel.

http://yelloman1.blogspot.com/


Welkom Neonazi+vandalisme

Openbare Reactie FWM:

FWM is een vereniging die zich bezig houd met educatie, en zelfstudie. Het leren discusieren, het leren debateren en het verder uitwerken van ideologie, en oplossingen zoeken voor ideologische problemen in de maatschapij van vandaag. FWM heeft geen banden met bovengenoemde verenigingen. Al is het eventueel wel mogelijk, dat bepaalde leden, ook militantenwerk, of lid zijn, of steun lid zijn, van vlaams gezinde groeperingen, bewegingen enz...

FWM ontvangt geen steun van andere groeperingen. EN is dus volledig autonoom!

Ook distancieren we ons van elke aanval op eender welk kraakpand nu of in de toekomst! Dit zijn lonely wolves of ( linkse) provocateurs, die enkel opereren onder naam FWM om ons onder en slecht daglicht te plaatsen, of om hun complot theorieen te kunnen doen kloppen. Maar laat duidelijk zijn : waar FWM geen opdracht tot heeft gegeven.

Voor volk en eer

Namens FWM
Mattke

Welkom op
Flanders White Movement

Welkom Fwm10

!!Regels!!

1. Enkel actieve leden zijn toegestaan op de site, we snappen best wel dat je niet altijd even actief kan zijn maar laat geregeld wat achter op het prikbord ofzo.
2. Wij dulden zeker geen stokers of ruziemakers. Als er problemen of opmerkingen zijn gelieve deze dan aan het beheer te melden.
3. Verder willen wij hier niets te maken hebben met drugs! (niet in de nickname en ook niet in berichten die je achterlaat)

_________________
"We must secure the existence of our people and a future for White children."- David Lane

Welkom P510
Admin
Admin
SS-Reichsführer
SS-Reichsführer

Aantal berichten : 338
Leeftijd : 77
Registration date : 10-12-07

https://fwm-flanders.forumactie.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum